Microdermabrasie

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een combinatie van microdermabrasie en ultrasoon. Dit unieke concept is geschikt voor bijna ieder huidtype en elke leeftijd.

Een Micodermabrasie behandeling werkt zeer effectief bij:
– Littekens
– Acne
– Pigmentvlekken
– Fijne rimpels
– Vale huid
– Vochtarme huid
– Striae
– Ouder wordende huid
– Liftende resultaten voor ouder wordende huid
– Rokershuid

Microdermabrasie – verbetering van de huidstructuur
Met behulp van kristallen worden op zachte en gecontroleerde wijze het bovenste laagje van de opperhuid verwijderd. Daarnaast wordt de huid geprikkeld wordt om nieuwe cellen aan te maken.
Littekens en fijne rimpels vervagen, de huid krijgt een betere doorbloeding waardoor de huid er gezonder, frisser en gladder uit gaat zien. Deze intensieve peeling is pijnloos en geeft direct een zichtbaar resultaat. Klinische testen bewijzen dat al na 1 behandeling een huidstructuur-verbetering van 19,6% is opgetreden.

Ultrasoon – dieper in de huid door geluid
Door middel van geluidsgolven kunnen op een eenvoudige wijze enzymen, mineralen en vitaminen dieper in de onderste lagen van de opperhuid gebracht worden.

Frequentie van behandeling
U kunt de behandeling eenmalig doen om de huid een oppepper te geven. Na de microdermabrasie-behandeling zal uw huid een stralende heldere teint hebben met een gladder huidoppervlak.
Klinische testen met ons microdermabrasie-apparaat hebben zelfs bewezen dat er al na 1 behandeling een huidstructuur-verbetering van 19,6% is opgetreden.
Steeds meer mensen vervangen daarom ook het maandelijkse bezoekje aan de schoonheidsspecialiste door een Micodermabrasie Behandeling.

Bij huidproblemen zal de behandeling in kuurverband plaatsvinden. Tussen de behandelingen zit 1 tot 2 weken tot het gewenste resultaat bereikt is. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden.

Bel en ontdek wat ik u en uw huid kan betekenen.
Een consult afspraak is geheel vrijblijvend.
Bel 0344 – 60 59 58