Meso Beauty-Lift

Wel oud, maar niet ouder willen worden. Bibliotheken vol zijn er geschreven over dit onderwerp, en evenzovele middeltjes zijn er verkrijgbaar om het onomkeerbare proces van ouder worden te maskeren.
Als expert op anti-aging bied ik u nu de gecertificeerde meso | Beauty Lift aan. Eindelijk kunt u het gezicht naaldloos ‘opvullen’ en verkrampte gelaatsspieren effectief verstevigen en gladder maken.

Mesoporatie
Meso | Beauty Lift kiest de zachte weg van de porotatie, een techniek die gebruik maakt van open kanaaltjes in de huid. De Amerikaanse wetenschappers die dit principe ontdekten, ontvingen hiervoor de Nobelprijs.
Tijdens de behandeling worden met de modernste computertechniek verstevigend hyaluronzuur en regenererende biomoleculen diep in de huid gesluisd. Deze biomoleculen bestaan uit lichaamseigen stoffen die afnemen naarmate men ouder wordt. Door deze methode wordt de huid tevens gestimuleerd om die stoffen extra aan te maken, het werkt dus van twee kanten.

Kennismakingsgesprek en drievoudige huidtest
Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering, daarom begint de behandeling altijd met een kennismakingsgesprek. Iemand van bijvoorbeeld 30 jaar behoeft een heel andere behandeling dan iemand van 60. Vervolgens kan met behulp van een drievoudige huidtest wordt geanalyseerd hoe snel en intensief een mesokuur voor een bepaald huidtype werkt.

Het resultaat
De huid ziet er zichtbaar jonger uit, de teint wordt weer stevig, mooi en gelijkmatig glad. Een kuur geeft het beste resultaat.

Bel en ontdek wat ik voor u en uw huid kan betekenen.
Een consult afspraak is geheel vrijblijvend.
Bel 0344 – 60 59 58