Bindweefselmassage

Naarmate we ouder worden verandert er veel in de huid. Doordat de huid vocht verliest en de doorbloeding vertraagd ontstaat er een vermindering in stevigheid en volume.

Tijdens de Bindweefselmassage zal de huid op een zeer intensieve manier worden gestimuleerd om zichzelf te gaan herstellen en een duurzame huidverbetering te verkrijgen. De bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen (het onderhuids bindweefsel) en is daarmee ware fitness voor uw huid!

Deze unieke bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid, de aanmaak van collageen en elastine, vermindert verklevingen en verstevigt het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte of verminderde doorbloeding kunnen onder andere rimpels en lijntjes, verklevingen of zelfs acne ontstaan. Dankzij Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en de huidconditie geoptimaliseerd.

Door de massage in kuurverband toe te passen wordt de werkzaamheid verhoogd. Tijdens een bindweefselkuur zal er gedurende 6 weken een wekelijkse behandeling gegeven worden.

Totale kuurprijs 6 behandelingen: € 375,-